Nyheter


Nyheter   

2019-05-05

Divas valpar är nu två ½ veckor gamla och vi har uppdaterat med nya valpbilder.

Se dom här i Divas valpkull

2019-05-04

Bara tre dagar efter Tjplöholmsutställningen åkte vi med Zally och Liza till Västkustvalpen, en inofficiell utställning i Ljungskile.

Zally ställde i valpklass 4-6 månader och Liza ställde i valpklass 6-9 månader. Det gick mycket bra för båda två. Zally vann sin klass med hederspris och blev BIR (Bäst i Rasen)

Hon gick vidare till gruppfinalen och där blev hon BIG 4 (4-e Bästa i Gruppen, alla terrier)

Liza vann sin klass med Hederspris och blev BIM (Bäst i motsatt kön) Hanen blev BIR. Det var en kall dag och snö på vägen dit, men under dagen kom solen fram och det kändes riktigt behagligt. Hundarna var väldigt pigga och glada.

2019-05-01

Idag har vi varit på inofficiell utställning i Fjärås på Tjolöholms slott med Zally. Det gick väldigt bra. Hon vann fick hederspris och blev bästa valp BIR-valp.

På lördag åker vi till ljungskile och ställer ut på Västkustvalpen.

2019-04-25

Idag har lilla Prinsessan Sydney (Stjärnlidens Princess Xena) tagit en guldmedalj när hon vann en blåbärstävling i agility. Hennes tid var densamma som mediumhunden som vann sin klass, 18:38 sek. En riktig racerråtta är hon och Linda Everdeen har fått börja träna som en 100 meters löpare för att hänga med henne. Stort Grattis Sydney och Linda.

2019-04-24

Nu har vi lagt in bilder på valparna som nu blivit en vecka gamla. Ni kan se dom här i Divas valpkull.

2019-04-17

Diva födde fem valpar i natt. Det blev två tikvalpar och tre hanvalpar. förlossningen gick bra och både mor och valpar mår bra.

2019-04-07

Vi har varit på inofficiell utställning i Varberg med Liza och Zally. Zally vann klassen 4-6 månader och blev BIR (Bäst I Rasen)-valp. Därmed gick hon vidare bland alla terriervalpar 4-6 månader. Bland dom blev hon BIG (Bäst I Gruppen) 2.

Liza vann klassen tikvalpar 6-9 månader och sedan mot bästa hane blev hon BIM (Bäst I Motsatt kön).

2019-03-24

Diva (Saltisgårdens Runway Diva) är parad med Neo (SEUCH DKUCH SE Jun-V 17 German Jun-V 17 Marklivet JR New Orleans) och nu ser hon ut som om det är valpar på gång. Vi har beräknat att om allt går bra, får hon valpar runt 16 april och då blir det leveransklara valpar runt 11 juni.

2019-03-16

Två av Jollys valpar har nu flyttat till sina nya hem. Det är Sigge "Stjärnlidens El Toro", som nu bor hos familj Johanna Gustafsson och Jimmie Karlsson i Göteborg och Blondie "Stjärnlidens Echoes Of Love" som flyttat hem till Hildelis Eskilsson i Bankeryd. Vi önskar båda familjerna lycka till med den nya familjemedlemmen.

2019-02-24

2018 års nyheter ligger nu i Nyhetsakivet så vill man se vad som hänt under 2018 får man gå in här i Nyhetsarkiv 2018

Bilderna på Maja och Jackpots valpar ligger nu arkivet för valpbilder 2018

2019-02-24

Tänk vad tiden går fort. Valparna är nu 5 veckor gamla. De har börjat äta valpmat och är med oss i köket nästa hela dagarna. Det blir mycket bus med varandra och att jaga golvmoppen är roligt.

Vädret har varit skönt flera dagar och man får lite vårkänslor. Valparna har fått komma ut i solen och i trädgården blev det en ny spännande miljö att undersöka.

Vi har lagt in nya valpbilder och ni kan se dom här i Jollys valpkull

2019-02-23

Idag åkte vi till Strömma naturbruksgymnasium i Sätila, där Västsvenska fågelhundsklubben håller sin årliga inofficiella hundutställning. Det var Liza (HM-Bojs Miss Lee) som för första gången fick träna på att visas på hundutställning. Hon skötte sig mycket bra och blev BIR (Bäst i Rasen) valp med Hederspris. Liza samäger vi med Kerstin och Alf Svensoon på HM-Bojs Kennel.

2019-02-18

Jollys valpar är nu 4 veckor gamla och de leker nu med varandra. De är hur söta som helst när de tultar runt i valphagen och försöker bita på varandra.

Jag har tagit några nya kort på dom och ni kan se dom här i Aktuella valpkullar/Jollys valpkull.

2019-02-17

Idag har vi varit i Stockholm på Jack Russellklubbens Årsmöte. Det var en mycket intressant söndagseftermiddag. Vi fick en ny ordförande Henrik Lindberg. Han har tidigare varit ordförande i klubben och en av de eldsjälar som var med och startade upp vår klubb från början. Nästan hela styrelsen byttes ut, så det ska bli intressant att följa den nya styrelsens arbete.

2019-02-14

Liza (Stjärnlidens Don´t Ask Me Why) sista valpen  i Maja och Jackpots kull som flyttat ut..Tänk att få komma till sitt nya hem på alla hjärtans dag, det kan ju inte bli bättre. Lilla Liza åkte idag mot Stockholm med sin nya familj BrittMarie och Janne Ahnel och ska bo med dom på Utö och ibland i Spanien. Vi önskar matte och husse lycka till med det lilla charmtrollet Liza.

2019-01-27

Tre av Majas valpar har nu flyttat till sina nya familjer. Det är Ines som flyttat till Louise och Martin Boije i Kungälv, Dobby som flyttat till Kariann, Morten och Amalie Heggnes i Norge och Zaga som flyttat till Susanne Norberg i Stockholm. Susanne har tidigare köpt en Jack Russell av oss, så Zaga får nu syster Zindra att leka med. Lycka till allihopa med era nya familjemedlemmar.

Ines med sin nya familj Martin och Louise Boije

Dobby med Kariann, Morten och Amalie

Zaga med Susanne Norberg med man

2019-01-27

Jack Russell Klubben är nu klara med sin Tio i Topp lista för tävlande hundar i agility och agility/hopp 2018. Stjärnliden har fyra tävlande ekipage som kommit med på listan.med fina placeringar


Jag börjar med small klassen


Stort Grattis Marie Mårtensson och Jack (Stjärnlidens Uncanny Jack) 1a plats i hopp  och 2a plats i agility.

Stort Grattis Anna-Karin Lindgart och Paxon (Stjärnlidens Paxon Man ) 3e plats i agility och 4e plats i hopp.


Sedan har vi xsmall klassen


Stort Grattis Kerstin Svensson och Otto (Stjärnlidens Jack Othello) 3e plats i agility och 4-e plats i hopp

Stort Grattis Linda Everdeen och Tess (Stjärnlidens Open Heart Ozanna) 7e plats i hopp och 7e plats i agility

Marie Mårtensson o Jack

Anna Karin Lindgart o Paxon

Kerstin Svensson o Otto

Linda Everdeen o Tess

2019-01-27

Den 19 januari fick Jolly fem valpar. Det blev fyra hanvalpar och en tikvalp. Tyvärr klarade sig inte en hanvalp, men de andra mår bra och Jolly mår bra och sköter om sina valpar med stor omsorg. Se bilder på valparna här i Aktuell valpkull.

2019-01-10

Vi vill ge många varma Gratulationer till Nicky Graves och Annie (Stjärnlidens Undercover Girl för Pipsacre). Annie vann öppen tik och BIM på Boston Championship Show, 6 januari 2019. En härlig start på det nya året. 🏆😃  Annie är Divas dotter och pappa är Max

2019-01-05

Vår multichampion Max (Ell-Ell´s Kingdom Hearts) som vi delägde tillsammans med Lena och Martin Lövdahl Fast har flyttat till Norge. Han är såld till Knöttelitens Kennel och kommer att fortsätta sin karriär där. Vi önskar Knöttelitens Kennel stort Lycka till med Max.

© Copyright 2002. All text, grafik och bilder på denna sida är copyrightskyddade och ägs av Stjärnlidens Kennel.