Nyheter

2018-03-07

Divas valpar har nu blivit fyra veckor gamla. De busar med varandra och börjar nu också gå runt och undersöka huset. När jag kommer med maten, som är ganska nytt för dom, hälsar dom med att småskälla och springer fram till mig. De är nu som små mycket sociala minihundar. Så underbart söta, man kan sitta hur långa stunder som helst och bara titta på dom och kela med dom.

Vi har tagit nya bilder på valparna som ni kan se här i Divas valpkull.

2013-03-10

Vi vill gratulera Nicky och Paul Graves, England, ägare till Annie (Stjärnlidens Undercover Girl) till framgången på Crufts, världens största hundutställning.

Annie vann juniorklassen för tikar. Stort Grattis

2018-03-11 Jaxon har hittat ett nytt hem.

bilder Thore Backlund

2018-02-20

Divas och Morris valpar är idag 5 dagar gamla och vi har nu lagt in bilder på valparna. Se bilderna här på Divas valpkull.

2018-02-17

Vi planerar en släthårig valpkull. Tiken som vi kommer att para nu under våren är Elsa (Stjärnlidens Jack Isis) och vi kommer att använda Championhanen Aralez Sponge Bob,

som kennel Raaw importerat från Ryssland.

Vi tror mycket på denna kombination och de som är intresserade av en släthårig jack russell valp är välkomna att höra av sig till oss

2018-02-16

Poppy och Jackpots valp Märta (Stjärnlidens Yahtzee) kommer att flytta till Frillesås. Det är Anna Lundh med familj som har köpt henne. Märta kommer att få en familj som består av, förutom de tvåbenta, även av två jack russlar och hästar. Vi önskar hela familjen lycka till med lilla Märta.

2018-02-15

Diva fick sex valpar på torsdag kvällen. Allt gick bra med förlossningen och både mamma och barn mår bra. Det blev 5 tikvalpar och 1 hanvalp.

Vi kommer snart att ta bilder på valparna och lägga upp dom på sidan Divas valpkull.

2018-02-03

"Sydney" Stjärnlidens Princess Xena har fått en egen sida. Hon är nu snart 4 månader och kommer att ställas ut för första gången i februari av Sydneys delägare Linda Aeverdeen.

Ni kan komma in på Sidneys egen sida här i Våra Hundar/Stjärnlidens Princess Xena

2018-02-02

På grund av ett återbud är Poppys tikvalp till salu. Hon är nu 6 veckor gammal och blir leveransklar 16 februari. Hennes registrering i SKK är klar och hon heter Stjärnlidens Yathzee i stamtavlan.

Vi har lagt in nya bilder på Yathzee på sidan Poppys valpkull. Här kan ni också se stamtavla och information om båda föräldrarna.

2018-01-20

Vår älskade Pixie har flyttat till Valda. Vi önskar Camilla och Mats lycka till med denna underbara lilla dam

2018-01-19

"Max" CIB SE UCH DK UCH FI UCH NORD UCH SE V-16 DK V-16 Ell-Ell´s Kingdom Hearts gjorde det igen! Blev 2017 års mest vinstrikaste utställnings Jack Russell i Sverige. Han var det även 2016 och det är ovanligt att ligga som etta två år i rad. Grattis fina Max.

2018-01-17

Vi har nya bilder på valpen som nu är 4 veckor gammal. Se dom här i Aktuell valpkull

2018-01-08

"Annie" Stjärnlidens Undercover Girl, Jollys kullsyster som bor i England har visats på sin första utställning där. Hon vann och kvalificerade sig till Crufts. En av världens största hundutställningar i England.

2018-01-07

Vi önskar alla ett gott nytt 2018. Året började bra för vår kennel. "Poppy" Saltisgårdens Icona Pop fick två dagar innan jul en liten tikvalp. Pappa är "Jackpot" SE UCH Stjärnlidens Jackpot.

På Trettondagshelgen avgick årets första och nordens största Internationella utställning, My Dog i Göteborg. Jack Russell Klubben hade en rasmonter här och vi var med alla 4 dagarna och berättade om vår ras och visade våra hundar. Rasmontern fick pris som tredje bästa rasmonter med motiveringen: För en genomtänkt monter, som på ett tydligt och roligt sätt presenterar rasen.

 

Naturligtvis ställde vi ut några hundar också. "Jolly" Stjärnlidens Uptown Judy blev BIR valp (Bästa valp) "Morris" Stjärnlidens Matrix Mayor fick excellent med CK och Reserv Cert och "Maja" Suspecial´s Madame Joy fick också excellent med CK

Jack Russell Klubbens monter på My Dog. Tredje pris som bästa rasmonter

"Maja" Suspecias Madame Joy Excellent med CK och "Jolly" Stjärnlidens Uptown Judy HP och BIR-valp

"Morris" Stjärnlidens Jack Matrix Mayor Excellent CK R-CERT och 4-e bästa hane

© Copyright 2002. All text, grafik och bilder på denna sida är copyrightskyddade och ägs av Stjärnlidens Kennel.