Jacks-sida

 Jack´s sida

"Jack" SE AG(HOPP)CH  SE AGCH Stjärnlidens Uncanny Jack född 2010-03-08

2015   1-a på Jack Russell Klubbens 10-i Topp lista agility

           3-a på Jack Russell Klubbens 10-i Topp lista agility (Hopp)

2014   1-a på Jack Russell Klubbens 10-i Topp lista agility(Hopp)

           2-a på Jack Russell Klubbens 10-i Topp lista agility

           2-a på Svenska Terrierklubbens 10-i Topp lista agility + Agility(Hopp)

2013   6.a på Jack Russell Klubbens 10-i Topp lista agility + Agility(Hopp)  (fanns bara

           en lista det här året)

2012   1-a på Jack Russell Klubbens 10-i Topp lista agility

           1-a på Jack Russell Klubbens 10-i Topp lista agility(Hopp)

           2-a på Svenska Terrierklubbens 10-i Topp lista agility + Agility(Hopp)

2011   8-a på Svenska Terrierklubbens 10-i Topp lista agility + Agility(Hopp)

Jack

Jack är vår uppfödning och han är kullbror med Whiskey Stjärnlidens Man Up To Date. Vi sålde honom till Marie Mårtensson som började träna honom i agility på våren 2011 och startade sin första officiella tävling i september 2011. Marie är så duktig och paret har stora framgångar tillsammans. De har tävlat i SM 2012, 2013 och 2014

Här kommer några inlägg om Jack och Maries tävlingskarriär

2016-02-20

Årsmötet ägde rum i Stockholm i år. Vi kunde tyvärr inte delta. Vi har fått veta resultatet på Jack Russell Klubbens 10 Topp listor.


Vi på Stjärnlidens Kennel gratulerar Marie Mårtensson och Jack (Stjärnlidens Uncanny Jack) som återigen ligger i topp på listorna delad etta och vinnare av Jack Russell klubbens tio i topp Agility och en hedrande tredjeplats i tio i topp Agility(hopp)


2015-02-22


Idag hade Jack Russell Klubben sitt årsmöte i Jönköping. .


Alla Jack Russell Klubbens tio i topp listor var nu klara och vinnarna fick blommor och gratulationer.


Vi här på Stjärnlidens Kennel vill gratulera Marie Mårtensson och Jack (Stjärnlidens Uncanny Jack) etta och vinnare av Jack Russell klubbens tio i topp Agility Hopp och en hedrande andraplats i tio i topp Agility.


På Terrierklubbens tio i topp lista Agility och Agility Hopp är Marie och Jack på andraplats med endast 2 poäng mindre än vinnaren. Jack är den enda Jack Russell Terriern som kommit med på terrierklubbens tio i topp lista i år. Återigen ett stort Grattis Marie och Jack!2014-08-31

Marie Mårtensson och Jack (Stjärnlidens Uncanny Jack) tävlade om klubbmästerskapet i helgen. 2 nollade kanonlopp, sen hade de andra ingen chans. Jack och Marie blev klubbmästare igen.

Stort grattis Marie, till dig och Jack.

2014-08-17

I helgen var det agilitytävlingar I Kungsbacka 

Marie Mårtensson var där och tävlade med Jack "Stjärnlidens Uncanny Jack" Av fyra klasser i agility- och hoppklass 3

tog dom en 2-a, en 3-e och en 4-e placering med tre SM-pinnar. Grattis Marie och Jack.

Stjärnlidens Uncanny Jack - Marie Mårtensson

2013-02-16

Vi har varit på Jack Russell Klubbens årsmöte. "Jack" Svensk agility Champion och agility(Hopp) Champion Stjärnlidens Uncanny Jack fick mottaga pris

som årets Jack Russell Terrier i både agility och agility-Hopp. Grattis Marie Mårtensson och Jack för era stora prestationer.

2012-06-30

Jack (Stjärnlidens Uncanny Jack) Den här helgen gjorde han det igen, tog sitt tredje cert i hoppklassen bland 90 startande hundar i Linköping och fick sitt andra championat. Så nu är han både agility och agilityhopp champion. Han har dessutom plockat alla SM pinnar och är därmed klar för SM 2013. Man kan bara lyfta på hatten och bocka och buga för Marie och Jack.

2012-06-03

Idag blev Jack (Stjärnlidens Uncanny Jack) agilitychampion. Han tog sitt tredje cert i Falkenberg. Grattis Marie, du är otroligt duktig på att föra din hund.

2012-05-20

Den här helgen har Marie Mårtensson och Stjärnlidens Uncanny Jack varit i Jönköping och tävlat agility. De vann agilityklassen och fick sitt första Cert. I hoppklassen fick de en tredjeplacering och fick även här sitt första cert.

Jack som började sin tävlingskarriär i september förra året har lyckats klättra till klass 3 i både agilityklassen och hoppklassen på otroligt kort tid och nu fick han sina första cert i båda klasserna. Stort GRATTIS till er båda från oss på Sjärnlidens Kennel.

2011-10-08

Grattis Marie och Jack!

Dom gjorde det igen, vann båda loppen i Varberg och blev därmed distriktsmästare i både agility och hopp. Dom vann också loppen i Katrineholm och är därmed uppflyttade till klass 2 i både agility och hoppklassen.

Stjärnlidens Uncanny Jack-Marie Mårtensson

2011-09-18

"Jack" Stjärnlidens Uncanny Jack, tävlade sin andra agilitytävling i Falkenberg. Han tog en pinne i agility- och en pinne i hoppklassen. Grattis Marie & Jack. Nu är ni snart uppklassade till klass 2. Här går det undan minnsann.

2011-09-11

Stjärnlidens Uncanny Jack debuterade under veckan på agilitytävlingar. På onsdagen blev han klubbmästare i Oskarström,på lördagen vann han hoppklassen med pinne och på söndagen vann han agilityklassen med pinne.

Grattis Marie Mårtensson och Jack!

2011-03-28

"Jack" Stjärnlidens Uncanny Jack har startat sin allra första lilla inofficiella agilitytävling tillsammans med matte Marie Mårtensson. De kom trea i klassen. Grattis Marie och Jack!

2010-08-29 Örkelljunga Valputställning

"Jack" Stjärnlidens Uncanny Jack 1KV 1KK HP BIR BIG 2

Jack har varit på sin första utställning.

Jack ska tränas för agility, men det är väldigt roligt att han även ställs ut.

Grattis Marie det här var jätteroligt.

                               "Jack" Stjärnlidens Uncanny Jack

_______

© Copyright 2002. All text, grafik och bilder på denna sida är copyrightskyddade och ägs av Stjärnlidens Kennel.