Nyhetsarkiv 2018

Nyhetsarkiv    2018

2018-12-02

Maja födde 6 valpar, 4 tikvalpar och 2 hanvalpar, tyvärr dog ena hanvalpen, men vi har 5 livskraftiga valpar nu. Maja mår bra och är en väldigt omtänksam mamma mot sina valpar.

De här valparna kommer att vara leveransklara tidigast 27 januari 2019. Om intresse för en valp finns är ni välkomna att höra av er till oss. Kontakt

2018-11-23

Vi köpte tillbaka "Snobben" Stjärnlidens Careless Whisper, på grund av mattes allergi. Vi har beslutat att behålla Snobben som är en mycket snygg och trevlig släthårig hanvalp. Vi letar nu efter en fodervärd till honom. Snobben kommer att ställas ut och användas i avel.


2018-11-23

Vi parade "Jolly" Stjärnlidens Uptown Judy med "Boris" SE UCH DK UCH Lovely Orange Moto Moto. Om allt går bra får hon valpar runt 25 januari 2019


2018-10-27

"Liza" HM-Bojs Miss Lee flyttar hem till oss

2018-10-14 Idag får vi gratulera 2018 års distriktmästare i Agility, Linda Aeverdeen med Tess (Stjärnlidens Open Heart Ozanna). De tog hem vinsten i hårt motstånd genom att vara

den enda felfria i både agility och hoppklassen. Stort Grattis från oss, Linda och Tess.

På tredje platsen fanns en Stjärnlidenhund till. Det var Sally (Stjärnlidens Jack Idril). Grattis Helen Söderström till en hedrande tredjeplacering.

2018-10-13 Vi har idag varit i Blekinge på HM-Bojs Kennel och hälsat på den valp som ska flytta till oss om två veckor. Hon är barnbarnsbarn till vår älskade och mycket saknade agilityhynd Ozzy och vi hoppas få tillbaka lite gamla gener med denna söta släthåriga valp.

Valpen heter HM Bojs Miss Lee och vi kallar henne Liza. Mamma är "Channie" HM Bojs Coco Chanelle och pappa är  "Tennis"  DK UCH D CH Raaw Grand Slam. Vi längtar efter att få hem henne.

2018-10-01

Vi har parat Maja (Suspecial´s Madame - Joy) och Jackpot ( P CH SE UCH Stjärnlidens Jackpot) Om den här parningen går väl ut, så räknar vi med att få valpar runt 3 december och med leveransdatum runt 28 januari 2019.

2018-09-29

Släthåriga jack russell med bra stamtavlor registrerade i SKK är inte så vanligt som strävhåriga och broken. Däremot är de populära och de har en  lättskött päls som ej behöver trimmas.

Vi har nyligen haft en kull och vi behöll en valp från den kullen. HM-Bojs kennel har en kull nu som härstammar från vår mycket duktiga agilityhund Ozzy. Han var också utställningschampion, se mer om honom här på hans sida    Vi tänker ta hem en tik från den kullen som vi ska samäga tillsammans med HM-Bojs Kennel.

Om ni vill ha en släthårig valp med duktiga agilityföräldrar som dessutom är meriterade på utställning, passa då på, HM-Boj har två hanvalpar kvar nu 5 veckor gamla.

2018-09-29

Nu har fem av våra valpar flyttat till sina nya hem. Först ut var Assar (Stjärnlidens Calypso King) som hämtades av familj Persson från Lidingö. Sedan Snobben (Stjärnlidens Careless Whisper) som hämtades av familj Millstam i Göteborg. Därefter kom Hela familjen Rodriguez och hämtade lilla Thor (Stjärnlidens Real Connection).Thor kommer så småningom att flytta till Argentina där det redan finns en liten Jack Russell tjej. Alla dessa tre är Elsa och Chivas valpar. Några dagar efter hämtades Stjärnlidens Blissful Lady av sin nya familj Bo och Kerstin Sundqvist i Göteborg. Hennes föräldrar är Ginny och Boris.  Sist ut var vår lilla Flisa (Stjärnlidens Crazy Mama) som ska bo hos Åsa och Perra på Russelltuvans Kennel. Flisa äger vi tillsammans och på Russelltuvan kommer hon att få det toppen. Flisa är Elsa och Chivas valp. Kvar hemma har vi Luna (Stjärnlidens Billie Jean) Hon kommer att hämtas i december av sin matte Annie Whernman. Luna som är Ginny och Boris valp äger vi tillsammans med Annie.

Assar med familj Persson från Lidingö

Thor med familj Rodriguez från Argentina

Snobben med familj Millstam från Göteborg

Lady med Bo och Kerstin Sundqvist från Göteborg

Flisa med Perra och Lucas på Russelltuvans Kennel

från Dals Rostock

2018-09-23

I år var vi inte med på Jack Russell Specialen. Vi var istället i Eslöv och ställde ut Maja och Jolly. Båda fick Excellent med mycket bra kritik. Jolly blev 2-a bästa junior och Maja blev 3-e bästa unghund.

På väg hem fick vi nyheter från Jack Russell Specialen. Vår multichampion Max Ell-Ell´s Kingdom Hearts blev 2-a bästa hanhund och 4-e best in Show.

Årets klubbmästerskap i agility gick även detta år till en Stjärnlidenhund. Helene Söderström och Sally (Stjärnlidens Jack Idril) tog hem titeln i år. Stort Grattis Helene.

2018-09-14

Vi känner oss så glada över att Diva har hittat ett fint foderhem här i Åsa. Hon har redan har anpassat sig till sin nya familj och känner sig nu hemma tillsammans med matte, husse och två tonåringar.

Vi tror och hoppas att vår älskade hund får det bra här.

2018-09-10

Den 8-e och 9-e september var vi på två dagars utställning i Bjuv. Helt ok resultat blev det.

8/9 dömde Sonia Pagani, Italien. Här gjorde vår Maja (Suspecial´s Madame Joy) bäst ifrån sig med ett Excellent med CK (championkvalitet) och 4-e bästa tik.

Jolly (Stjärnlidens Uptown Judy) fick ett Very Good med en 2-a placering i juniorklass tikar.

Vi samåkte med Felicia Fogelholm som visade sin Lexi (Stjärnlidens Jack Icon Zara) och hon blev 3-e bästa valp


Den 9/9 dömde Pia Lundberg, Sverige. Denna dag blev lite bättre. Maja fick Excellent med CK,  blev Bästa unghund och 4-e bästa tik. Jolly fick Excellent och blev 3-e bästa juniortik

Den här dagen samåkte vi med Linda Aeverdeen som tillsammans med oss deläger Sydney (Stjärnlidens Princess Xena), Linda visade Sydney som fick Excellent och blev 2-a bästa juniortik.

Felicia visade Lexi den här dagen också och hon blev 3-e bästa valp.

Felicia hane med sin syster Fanny som blev 4-e placerad i juniorhandling tillsammans med vår Maja.


Tack för trevligt sällskap Linda Aeverdeen och Felicia Fogelholm och Fanny


Maja

Jolly

Sydney

Lexi

2018-09-08

Den här dagen blev lite speciell för Stjärnlidens Kennel. Flera av våra uppfödningar var ute och tävlade. Speciellt var det tre agilityekipage som utmärkt sig med att plocka pinnar och bli klara att flytta upp till klass 2, alla tre på samma dag. Det var Linda Aeverdeen med Tess (Stjärnlidens Open Heart Ozanna), Helene Söderström med sin Sally (Stjärnlidens Jack Idril) båda tävlade i Jönköping och Anna-Karin Lindgart med sin Paxon (Stjärnlidens Paxon Man) i Dalarna. Bilderna ligger i den ordning jag nämt här.

I utställningsringen fanns Sussie Norberg med sin valp Zindra (Stjärnlidens Carotty Zindra) som fick hederspris och blev BIM Valp i Gimo. Stort Grattis till er alla från oss på Stjärnlidens Kennel

2018-08-30

Den 26 augusti var det nationell utställning i Backamo, Ljungskile. Fyra hundar från Stjärnlidens Kennel var med. Först ut var Felicia Fogelholm som visade Lexie i valpklass och hon blev Bästa valp med Hederspris. Därefter var det Linda Aeverdeen som visade Sydney, som hon deläger tillsammans med oss. Sydney visades i juniorklass och fick idag Very Good. Sydney har precis tappat all valppäls och behöver lite tid för att få en tät päls. I unghundsklassen för tikar visade jag, Lena Lamkén, Maja. Hon blev 1a med ett Excellent. I öppna tikklassen kom Christel Lundberg och Happie. Happie blev 1a med excellent och CK, vilket betydde att hon gick vidare till bästa tikklassen. Denna vann hon och fick ett CERT. Därefter fick hon möta bästa hanen (från Norge) och blev BIM (Bäst i motsatt Kön)

Mycket bra resultat för alla hundarna och speciellt för Happie, som är dagens vinnare. Grattis till er alla.

Maja (Suspecial´s Madame Joy)

Lexie (Stjärnlidens Jack Icon Zara)

& Felicia Fogelholm

"Happie" Stjärnlidens Pebble Charm & Christel Lundberg CERT och BIM

Kjennekrokens Picasso’s Dream - BIR

Sydney (Stjärnlidens Princess Xena)

2018-08-29

Vi har fått lite tävlingsresultat av duktiga tjejer som tävlar i agility. Tess med Linda Aeverdeen har vunnit och tagit pinnar både i Varberg och Kungsbacka. Paxon med Anna-Karin Lindgart som tävlar uppe i Dalarna har också plockat pinne med en vinst och Sally med Helen Söderström har blivit klubbmästere.


Så har vi en tävlande i nosework som har gjort sin tävlingsdebyt med Jessica Johansson. Det är Jackie, vår avfelshane Jackpots syster. På bilden här slappnar hon av helt vid prisutdelningen.

Stort grattis från oss på Stjärnlidens Kennel till er alla. Det är så roligt att få följa er ute på tävlingsbanorna.

21/8 Tess

(Stjärnlidens Open Heart Ozanna)

23/8 Sally (Stjärnlidens Jack Idril)

med Helene Söderström

25/8 Tess

(Stjärnlidens Open Heart Ozanna

26/8 Paxon

(Stjärnlidens Paxon Man)

26/8 Jackie

(Stjärnlidens Blue Jean)

2018-08-22

Vi har uppdaterat med nya valpbilder. Både Ginny och Boris valpar samt  Elsa och Chivas valpar är nu tre veckor gamla. De har öppnat sina ögon för en vecka sedan och är nyfikna på allt och alla går nu omkring lite och undersöker omgivningen.


Vill ni se bilderna på valparna, klicka då på föräldrarnas namn här Ginny & Boris        Elsa & Chivas

2018-08-19

Så var då familjen Marinic tillbaka från semestern och kunde hämta lille "Lee" Stjärnlidens Just Amazing Athos. Familjen bor i Landskrona och vi önskar hela familjen lycka till med sin nya familjemedlem. Efter vad vi förstod, kommer Lee nog snabbt att hitta sin sovplats i någon av familjens sängar.

2018-08-14

9-e augusti flyttade andra valpen, i Ebbas valpkull, till sitt nya hem. Det är "Bisto" Stjärnlidens Just Amazing Aramis som nu bor hos Malena Frank med familj i Åkersberga. Familjen har flyttat till Sverige från England och de har två tonårsdöttrar som Bisto säkert får mycket roligt tillsammans med. Vi önskar hela familjen all lycka med lille Bisto.

2018-08-08

Första valpen i Ebbas valpkull har nu flyttat. Det är "Bosse" Stjärnlidens Just Amazing Phortos som igår flyttade hem till sin nya familj. Han kommer att bo hos matte Johanna Hopstadius tillsammans med husse och tre små lillmatte/hussar i Älmhult. Vi vet att här kommer Bosse att få ett härligt och roligt liv och med mycket lek med barnen. Vi önskar dom all lycka med lille Bosse.

2018-07-29

Idag på morgonen födde Ginny två tikvalpar. Senare på kvällen födde Elsa fyra valpar. Det blev tre hanvalpar och en tikvalp. Båda mödrarna och alla valparna mår bra mår bra.

2018-07-29


Vi vill gratulera Anna-Karin Lindgart och Paxon (Stjärnlidens Paxon Man) till framgångarna på agilitytävlingar runt Falun. I helgen plockade de två pinnar, en i varderai agility och hoppklassen. De har tidigare två pinnar i Agilityklassen. Stort Grattis till er.

2018-07-22

10185 anmälda ekipage i Hulahoppet över 5 dagar i Kungälv. Vilken stor agilitytävling!! Vi var där och tittade idag. Stort Grattis till Linda Aeverdeen med "Tess" Sjärnlidens Open Heart Ozanna, Marie Mårtensson med "Jack" Stjärnlidens Uncanny Jack och Helene Söderström med "Sally" Stjärnlidens Jack Idril som alla tagit pinnar i sina klasser under denna tävling.

Linda och Tess

Helene och Sally

Marie och Jack

2018-07-18

Vi har varit i Polen på två veckors semester. Samtidigt passade vi på att besöka en utställning i Sopot. Tre av våra hundar hade vi med oss och vi ställde ut dom i två dagar. Det var soligt och otroligt varmt, men hundarna skötte sig väldigt bra. 18 hundar var anmälda till utställningen. Första dagen var vi väldigt nöjda över resultaten. "Jolly" Stjärnlidens Uptown Judy blev 2-a bästa junior med Excellent. "Maja" Suspecial´s Madame Joy vann unghundsklassen och blev sedan Bäst i Rasen (BIR). "Jackpot" Stjärnlidens Jackpot vann championklassen och blev Bäst i Motsatt Kön (BIM) Domare var Adam Ostrowski

Andra dagen gick det otroligt nog ännu bättre.  Jolly vann juniorklassen, Maja vann unghundsklassen och Jackpot vann Championklassen. Detta innebar att vi hade alla tre hundarna med till final. Fyra hundar tävlade i finalklassen. Jackpot vann och blev BIR, Maja blev tvåa och BIM och Jolly blev tredjeplacerad. Domare var Andrzej Jendrasiak Det kan inte gå bättre. Vi är så otroligt stolta över våra hundar.

Både Maja och Jackpot fick två CERT var. Detta innebar att Jackpot som tidigare har två Polska Cert, nu blev Polsk Champion. Maja har möjlighet att bli Polsk Champion om ett halvår, enligt de polska reglerna, men då måste hon lyckas få ett tredje CERT på Internationell utställning i Polen. Jolly som bara är junior tävlar inte om certen än.

Första dagen i Sopot Maja BIR & Jackpot BIM

Andra dagen Jackpot BIR & Maja BIM 

Jolly, här med guldmedaljen som vinnare av juniorklassen

Jackpot som förutom Svensk Champion nu också blivit

Polsk Champion

2018-06-19

Tess numera, AGHD I Stjärnlidens Open Heart Ozanna som ägs av Inger Oscarsson och tävlas av Linda Aeverdeen, har fått ett nytt godkänt championat AGHD I. Efter 5 pinnar i hoppklass 1, har hon tilldelats diplom och en titel framför sitt namn. Grattis Tess och Linda och matte Inger. Tess har en egen sida här på vår hemsida, man hittar den i Våra hundar / hundar som tävlar / Tess

2018-06-12

Ebba och Morris har fått tre hanvalpar. Allt har gått bra och både mor och barn mår bra. Valparna kommer att vara leveransklara tidigast 7 augusti.


Ebba har nu en sida för sina valpar och ni kan nu se bilder mm. här under Ebbas valpkull.

2018-06-09

Bra dag för oss idag på Vänersborgs mycket soliga och varma Nordic Dog Show. "Maja" Suspecial´s Madame Joy - Excellent CK, Bästa tik med CERT, Nordic CERT och BIM.


"Jackpot" SE UCH Stjärnlidens Jackpot - Excellent CK, 2-a bästa hane med Nordic Reserv CERT.


"Sydney" Stjärnlidens Princess Xena - HP och BIR valp. Sydney samägs med oss av Linda Aeverdeen som också visade henne.

19 anmälda hundar och domare var Anette Edlander

2018-05-28

Vi har parat "Elsa" Stjärnlidens Jack Isis med "Chivas" Ru CH Ru JCH Aralez Sponge Bob. Det här är en släthårig kombination så valparna kommer att bli släthåriga. Valpar förväntas i slutet av juli.


Vi har också parat "Ginny" Stjärnlidens Casual Ginny med "Boris" SE UCH Lovely-Orange Moto Moto. Även här vänatr vi valpar i slutet av juli.


Båda hanhundarna är ryska importer och championhundar. Så vi hoppas mycket på de här kombinationerna.

"Elsa" Stjärnlidens Jack Isis


parad med


"Chivas" Ru CH Ru JCH Aralez Sponge Bob.

"Ginny" Stjärnlidens Casual Ginny


parad med


"Boris" SE UCH Lovely-Orange Moto Moto

2018-05-20

Vi åker till Hässleholms internationella utställning. Med oss har vi "Jolly" Stjärnlidens Uptown Judy, "Maja" Suspecial`s Madame Joy och "Jackpot" SE UCH Stjärnlidens Jackpot. Jolly i juniorklassen fick Excellent. Maja fick Excellent och blev 2-a bästa unghund och Jackpot fick Excellent och blev 2-a bästa championhane. Domare var Nemanja Jovanovic, Serbien


2018-05-13

Idag blev det utställning på Tånga Hed i Vårgårda. "Sydney" Stjärnlidens Princess Xena, "Jolly" Stjärnlidens Upptown Judy och "Maja" Suspecial´s Madame Joy ställdes ut. Linda Aeverdeen som samäger Sydney med oss visade Sydney i valpklassen. Hon blev BIR valp och gick vidare till finalen där hon blev BIS4 valp. (Best in Show4). Jolly ställdes i juniorklassen och fick Excellent med CK (championkvalitet) och blev 2-a bästa junior. Maja fick Excellent med CK och blev 2-a bästa unghund. Vi var mycket nöjda med den här dagen. Domare var John Scanlan, England


2018-05-12

Efter Danmark åkte vi vidare till Lidköping med "Jolly" Stjärnlidens Upptown Judy och "Maja" Suspecial´s Madame Joy. Jolly fick Very Good och blev 3-e bästa junior och Maja fick Excellent och blev bästa unghund. Domare var Benny Blidh von Schedvin, Sverige


2018-05-11

Vi åkte till Roskilde i Danmark och ställde ut "Max" Ell-Ell´s Kingdom Hearts och hans dotter "Jolly" Stjärnlidens Upptown Judy. Det gick väldigt bra Max blev BIR (Bäst i rasen) och vann ett Nordic Cert. Jolly fick Excellent och blev bästa junior. Domare var Jessie Borregaard Madsen, Danmark

2018-05-05

Igår flyttade Zindra till sin nya familj i Stockholm. Zindra kommer att bo hos Susanne Norberg med familj. Susanne har kennel och håller på att utbilda sig till hundinstruktör.

Veckan innan flyttade Selma till Kullavik och hon bor nu hos Sara Lund med familj. Vi har fått veta att allt gick bra med Selmas flytt och hon är redan hemtam i sin nya familj.

Vi önskar båda familjerna lycka till med sina valpar.

Selma med sin familj

Zindra med sin familj

2018-04-22

Idag hade vi en solig och trevlig dag i Partille brukshundsklubb, där vi tittade på agilitytävlingar. Två av våra uppfödningar tävlade där i Xsmall klassen. Jag vill gratulera Helen Söderström och Sally (Stjärnlidens Jack Idril) till första pinnen i agility med en 2a placering.

I hoppklassen blev det en fjärdeplacering men tyvärr delades bara 3 pinnar ut. Stort Grattis, Helen och Sally

 

Linda Aeverdeen fick ingen pinne idag, men var nöjd ändå med sina fina rundor med Tess (Stjärnlidens Open Heart Ozanna). De fick 5 fel i båda klasserna, en 6-e och en 7-e placering blev det bland 15 startande. Grattis, bra jobbat!

Linda och Tess tog sin andra pinne i klass 1 hopp efter vinst. den 23 mars i Ulricehamn. Det kunde blivit en till då, men det delades bara ut 4 pinnar och Tess kom på femte plats. Mycket bra resultat för Linda och Tess Stort Grattis än en gång.

Helene och Sally

Linda och Tess

2018-04-20

Hem till Strängnäs och familj Johan Claeson flyttade lilla Bettie. Hon kommer att få ett härligt familjeliv och med resor ibland till släkten i Göteborg. Vi hoppas på besök och vi önskar er all lycka med lilla Bettie

2018-04-20

Elin har flyttat hem till Karolina Claeson i Kinna. Där finns redan en Jack Russell att leka med och många hästar och barn. Vi önskar hela familjen lycka till med lilla Elin.

2018-04-20

Lexie har flyttat till Niklas Ottermark Fogelholm och dottern Fanny i Göteborg. Fanny är utställningsintresserad och kommer att få hjälp av systern Felicia med träningen. Vi önskar Fanny stor lycka och framgång med lilla Lexie

2018-04-20

Stickan (Stjärnlidens Jack Below Zero) har flyttat till sitt nya hem i Göteborg. Vi önskar Jan-Ove Dernegård lycka till med Stickan och hoppas på framgång med spårträningen.

2018-04-20

Vi har parat "Ebba" Ell-Ell´s Just You Just Me med "Morris" Stjärnlidens Matrix Major. Om allt går bra får vi valpar runt midsommar.

Se mer i Valpar

2018-04-20

Vi har lagt in nya bilder på valparna. Ni kan se dom här i Divas valpkull

2018-03-07

Divas valpar har nu blivit fyra veckor gamla. De busar med varandra och börjar nu också gå runt och undersöka huset. När jag kommer med maten, som är ganska nytt för dom, hälsar dom med att småskälla och springer fram till mig. De är nu som små mycket sociala minihundar. Så underbart söta, man kan sitta hur långa stunder som helst och bara titta på dom och kela med dom.

Vi har tagit nya bilder på valparna som ni kan se här i Divas valpkull.

2013-03-10

Vi vill gratulera Nicky och Paul Graves, England, ägare till Annie (Stjärnlidens Undercover Girl) till framgången på Crufts, världens största hundutställning.

Annie vann juniorklassen för tikar. Stort Grattis

2018-03-11 Jaxon har hittat ett nytt hem.

bilder Thore Backlund

2018-02-20

Divas och Morris valpar är idag 5 dagar gamla och vi har nu lagt in bilder på valparna. Se bilderna här på Divas valpkull.

2018-02-17

Vi planerar en släthårig valpkull. Tiken som vi kommer att para nu under våren är Elsa (Stjärnlidens Jack Isis) och vi kommer att använda Championhanen Aralez Sponge Bob,

som kennel Raaw importerat från Ryssland.

Vi tror mycket på denna kombination och de som är intresserade av en släthårig jack russell valp är välkomna att höra av sig till oss

2018-02-16

Poppy och Jackpots valp Märta (Stjärnlidens Yahtzee) kommer att flytta till Frillesås. Det är Anna Lundh med familj som har köpt henne. Märta kommer att få en familj som består av, förutom de tvåbenta, även av två jack russlar och hästar. Vi önskar hela familjen lycka till med lilla Märta.

2018-02-15

Diva fick sex valpar på torsdag kvällen. Allt gick bra med förlossningen och både mamma och barn mår bra. Det blev 5 tikvalpar och 1 hanvalp.

Vi kommer snart att ta bilder på valparna och lägga upp dom på sidan Divas valpkull.

2018-02-03

"Sydney" Stjärnlidens Princess Xena har fått en egen sida. Hon är nu snart 4 månader och kommer att ställas ut för första gången i februari av Sydneys delägare Linda Aeverdeen.

Ni kan komma in på Sidneys egen sida här i Våra Hundar/Stjärnlidens Princess Xena

2018-02-02

På grund av ett återbud är Poppys tikvalp till salu. Hon är nu 6 veckor gammal och blir leveransklar 16 februari. Hennes registrering i SKK är klar och hon heter Stjärnlidens Yathzee i stamtavlan.

Vi har lagt in nya bilder på Yathzee på sidan Poppys valpkull. Här kan ni också se stamtavla och information om båda föräldrarna.

2018-01-20

Vår älskade Pixie har flyttat till Valda. Vi önskar Camilla och Mats lycka till med denna underbara lilla dam

2018-01-19

"Max" CIB SE UCH DK UCH FI UCH NORD UCH SE V-16 DK V-16 Ell-Ell´s Kingdom Hearts gjorde det igen! Blev 2017 års mest vinstrikaste utställnings Jack Russell i Sverige. Han var det även 2016 och det är ovanligt att ligga som etta två år i rad. Grattis fina Max.

2018-01-17

Vi har nya bilder på valpen som nu är 4 veckor gammal. Se dom här i Aktuell valpkull

2018-01-08

"Annie" Stjärnlidens Undercover Girl, Jollys kullsyster som bor i England har visats på sin första utställning där. Hon vann och kvalificerade sig till Crufts. En av världens största hundutställningar i England.

2018-01-07

Vi önskar alla ett gott nytt 2018. Året började bra för vår kennel. "Poppy" Saltisgårdens Icona Pop fick två dagar innan jul en liten tikvalp. Pappa är "Jackpot" SE UCH Stjärnlidens Jackpot.

På Trettondagshelgen avgick årets första och nordens största Internationella utställning, My Dog i Göteborg. Jack Russell Klubben hade en rasmonter här och vi var med alla 4 dagarna och berättade om vår ras och visade våra hundar. Rasmontern fick pris som tredje bästa rasmonter med motiveringen: För en genomtänkt monter, som på ett tydligt och roligt sätt presenterar rasen.


Naturligtvis ställde vi ut några hundar också. "Jolly" Stjärnlidens Uptown Judy blev BIR valp (Bästa valp) "Morris" Stjärnlidens Matrix Mayor fick excellent med CK och Reserv Cert och "Maja" Suspecial´s Madame Joy fick också excellent med CK

Jack Russell Klubbens monter på My Dog. Tredje pris som bästa rasmonter

"Maja" Suspecias Madame Joy Excellent med CK och "Jolly" Stjärnlidens Uptown Judy HP och BIR-valp

"Morris"  Stjärnlidens Jack Matrix Mayor Excellent CK R-CERT och 4-e bästa hane

© Copyright 2002. All text, grafik och bilder på denna sida är copyrightskyddade och ägs av Stjärnlidens Kennel.

Nyhetsarkiv


2013    2014   


2015    2016 


2017    2018


2019

    Tillbaka